<방문일: 21년 4월 25일>
대학로에서 뭘 먹을까 고민고민 끝에 돈까스 맛집으로 선택!!
유명한 맛집이기는 한지 12시에도 사람이 줄을서서 대기를 했다.
안에 매장이 넓어서 그런지 대기시간은 길지 않았고(약 30분..) 금방 들어갔다.
자리는 운이 좋아서 안쪽 자리를 배정받아서 편하게 식사 할 수 있었다.
종업원들은 바쁘지만 친절한 편이였고, 식사는 빨리 준비되는 편
After thinking about what to eat in Daehak-ro, I chose a pork cutlet restaurant!
Because it is a famous restaurant, people lined up and waited before 12 o'clock.
The waiting time wasn't long (about 30 minutes) because the restaurant was big inside, so I went in quickly.
I was lucky to be assigned a seat inside so I could eat comfortably.
The waiters were busy but kind, and the meals were prepared quickly.
1. 스페셜 등심 돈카츠(230g) : 16,000
2. 안심 돈카츠 카레(120g) : 14,000
스페셜 등심의 부위는 일반 등심보다 지방 부위가 일부 섞여있는 등심 부위인것같았다. 첫 맛은 고소하고 부드러운 느낌인데 다소 느끼한 면이 있었다.
등심의 담백한 맛을 원한다면 비추
좀 더 고소하고 부드럽고 기름진 맛을 원한다면 추천
안심 카츠는 평범한 맛이였고 카레는 심심하긴한데 심심한 맛도 나름대로 좋았다(개인적으로 간이 약한걸 선호)
약간 맵거나 조금 짭짤한 카레를 원하는 사람에겐 불호일듯
카레는 작은 화로에 얹어줘서 따끈하게 먹을 수 있어 좋았다
먹다보면 카레는 보통 식어서 맛이 덜 한 부분이 있는데 식사 끝까지 따뜻하게 먹을 수 있어 좋았다.
1. Special sirloin pork cutlet (230 g): 16,000
2. Tenderloin pork cutlet curry (120 g): 14,000
The special sirloin area seemed to be the sirloin area where some fat parts were mixed rather than general sirloin. The first taste was savory and soft, but it was somewhat greasy.
If you want a mild taste of sirloin, I don't recommend it.
Recommended for a more savory, smooth and oily taste.
The tenderloin pork cutlet curry was plain and the curry was boring, but the bored taste was good in its own way (personally, I prefer weak seasoning).
I don't like it for people who want a little spicy or salty curry.
The curry was served on a small brazier so I could eat it warm.
Curry usually cools down and tastes less delicious, but it was good to eat it warmly until the end of the meal.
돈까스라는게 차별화를 주기가 쉽지 않지만 기본을 잘 하는것도 어렵다고 생각한다
정돈은 기본에 충실하고 정성스러운 느낌을 받을 수있었다.
ps. 배달의민족에서 끊임 없이 찾는걸 보니 사장님은 좋겠다
Pork cutlet is not easy to differentiate, but I think it's hard to do the basics well.
this restaurant sincere to the basics so I was able to feel satisfaction
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